MICROCREDITE PENTRU PERSOANE JURIDICE SAU ENTITĂŢI FĂRĂ PERSONALITATE JURIDICĂ:

- dobândă fixă de la 7,5%;

- comision de administrare lunar de la 0,25%;

- garanţii adecvate.

 

  1. Microcredit pentru capital de lucru - destinat plăţii furnizorilor de materii prime, materiale, combustibili şi energie, achitarea obligaţiilor bugetare, plata salariilor şi a altor operaţiuni curente sau pentru achiziţionarea mărfurilor pentru revânzare. 
  1. Microcredite pentru investiţii – destinat procurării, modernizării sau extinderii sediilor şi spaţiilor de producţie, procurării de mijloace de transport de orice fel sau utilaje complexe, utilizate în activitatea de exploatare, achiziţiei de echipamente de lucru, de unelte şi utilaje agricole pentru gospodăria proprie, achiziţiei de animale în scopul creşterii/reproducerii/vânzării.
  1. Microcredite tip Linie de Credit - destinat persoanelor juridice pentru acoperirea deficitului de lichidități pentru o perioadă determinată de timp, deficit ce rezultă din activitatea curentă a clientului, urmare a decalajului intervenit între data încasărilor și data plăților; restructurarea/rambursarea creditelor în sold acordate anterior de S.M. AURORA I.F.N. S.A., refinanțare prin preluarea debitelor de la alte instituții financiare bancare sau nebancare.
  1. Scrisoarea de intenție - este documentul eliberat de către societate, la cererea clienților sau potențialilor clienți, care exprimă disponibilitatea societății de a susține și de a dezvolta, prin acordarea unor microcredite, în limita strictă a prevederilor prezentei norme şi relaţia de afaceri cu acei clienţi. Aceasta va permite valorificarea oportunităților de afaceri ale clienților sau potențialilor clienți. Societatea va manifesta flexibilitate în ce privește conținutul acestui instrument, în funcție de solicitările concrete ale beneficiarilor. Eliberarea prezentului document se va face contra unui cost fix stabilit periodic de către societate. Perioada de valabilitate pentru care se va elibera acest document va fi de maximum 12 luni.
  1. Microcreditul rural (pentru investiţii în agricultură, industrie alimentară, zootehnie şi alte activităţi în mediul rural).
  1. Microcredite pentru rambursări de credite existente în sold la societate și refinanţări.

MICROCREDITE PENTRU PERSOANE FIZICE

 

- dobândă fixă de la 7,5%;

- comision de administrare lunar de la 0,25%;

- venit lunar pemanent de minim 800 lei şi minim 3 luni vechime la ultimul loc de muncă.

 

  1. Microcredite pentru consum - destinat persoanelor fizice, pentru orice tip de investiţii şi antreprenoriat familial.
  1. Microcreditul „AVANS PENTRU CASA MEA” destinat exclusiv acoperirii avansului necesar accesării creditelor imobiliare.

Curs Valutar

EUR4.58Lei
GBP5.14Lei
USD3.9Lei
XAU160.68Lei